Ons Winkeltje

Hieronder is een overzicht van onze lokale producten welke we verkopen in ons winkeltje. Dit overzicht geeft een indruk wat we verkopen. Kom naar ons winkeltje om alles te zien en te beleven.

Aardappelen

Wij verbouwen aardappelen, in kleigrond, van het ras Victoria. Een vastkokende aardappel, maar ook bloemig. Heerlijk voor friet en puree, maar ook gewoon als consumptie aardappel!

Groenten

We proberen zoveel mogelijk bij boeren uit de omgeving aan te halen, vaak seizoensgebonden producten dus. Een klein gedeelte van ons groenten halen we bij de handel.

Fruit

Onze producten komen deels van ons eigen bedrijf (appels, peren, aardappelen) en worden milieubewust geteeld. Het overige fruit halen we bij de handel.

Eieren

Wij verkopen eerlijke vrije uitloop eieren. De kippen mogen vanaf 11.00 uur ’s ochtends naar buiten. Rond de stal, waar wij onze eieren halen, ligt bijna 10 ha grasland die als uitloop dient voor de kippen. Per kip is dit 4m2.

Streekproducten

We verkopen ook houdbare producten. Onze eigen appels worden gedeeltelijk verwerkt in appelsap en appelmoes! Je proeft het verschil!

Kadopakketten

Leuke, lekkere en gezonde kadopakketjes. Verkrijgbaar in diverse prijzen vanaf €10. Leuk voor een kadootje, of in plaats van een fruitmandje.